Få styr på mobil og bredbånd i din nye bolig

Få styr på mobil og bredbånd i din nye bolig

Skal du snart til at flytte ind i en ny bolig, kan det være en god ide allerede nu at tænke over, hvilken løsning du skal finde til bredbånd og mobilabonnementer.

Der er ingen, der siger, at familien skal skifte mobilabonnement, bare fordi I flytter i en ny bolig. Men det kan åbne op for nye muligheder for at samle alle digitale abonnementer under et tag, og det er værd at kigge nærmere på.

Vælg det rette bredbånd

Hvis vi først og fremmest kigger på internettet, skal der jo gerne være noget internet i boligen, når I flytter ind. I dagens Danmark bruger vi jo internettet hele tiden, og med minder I kan klare jer udelukkende med jeres mobildata, kan det være godt at få bredbånd i boligen.

Her kan I selv vælge, om det skal være bredbånd eller fibernet. Fiber er meget hurtigere, men det kan også koste mere hver måned. Så det er en smagssag, og så skal du også lige undersøge, om det overhovedet kan lade sig gøre at få fiber i boligen. Ikke alle boliger har mulighed for det nemlig.

Saml hele familien hos en teleudbyder

Hvad angår mobiltelefoni, kan det være en fordel at samle hele familien hos et samlet teleselskab, som eksempelvis CBB mobil netværk. Du ringer ofte gratis til andre kunder hos samme udbyder, og da vi jo ofte taler mest i telefon med vores familie, kan det være en fordel.

For slet ikke at snakke om, at du tit kan få familierabat ved at samle to eller flere personer hos en teleudbyder. Dukatale er også et andet godt bud på et billigt selskab, som kan være værd at overveje, hvis du har lyst til at kigge på nyt teleselskab også.

Hvad er jeres behov?

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal vælge til dig selv og resten af familien, kan det være klogt at tage udgangspunkt i at kigge på jeres behov. Hvor meget bruger I internettet? Hvor meget data bruger I på jeres mobil? Hvor mange timer snakker I i telefon?

Meget af dette kan du eksempelvis finde ud af ved at kigge på rapporterne over jeres mobilforbrug de seneste par måneder. Er I mange, der skal deles om nettet, kan det også være en god ide med en hurtig internetforbindelse, så I ikke skal slås om ganske få mbit/s.

Hvor kan I spare penge?

Hvis du gerne vil spare så meget som muligt, kan det være klogt at have fokus på de steder, hvor det er muligt at skære ned. Det kan eksempelvis være, at du indtil nu har betalt for 20 GB data i dit mobilabonnement hver måned. Men hvis du reelt set over året i gennemsnit kun bruger 3 GB data hver måned, er der jo ingen grund til at betale for at have 20 GB.

Detaljer som disse kan på sigt ende med at spare dig mange penge, så det er værd at holde fokus på for alle medlemmer i familien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.