Sirius

Vil du gerne snart flytte til København, eller bor du allerede i København og savner noget nyt, noget bedre eller noget større, kan du glæde dig til at Havnebryggen, det nye område på Islands Brygge, om få år åbner dørene op til Sirius, PensionDanmarks nyeste projekt i forbindelse med den nye bydel på Bryggen. Der er allerede opført tre projekter i forbindelse med Havnebryggen, og inden så længe kan du også se frem til at Sirius bliver en realitet. Sirius kommer alt i alt til at byde på 116 boliger, og allerede nu har du mulighed for at blive skrevet op til en af dem, hvis det har din interesse.

Sirius bliver et byggeprojekt fordelt på to bygninger, som dog ligner hinanden. Der vil være altaner i alle lejlighederne, så uanset hvilken lejlighed du ender med at købe, kan du være sikker på, at der er en altan i den også. Så uanset hvor i ejendommen du ender med at bo, har du mulighed for at nyde din morgenkaffe på altanen, forhåbentlig med solskin oven fra. Derudover har Sirius også elevatorer, så du ikke skal kæmpe med trapperne, hvis du bor helt oppe på toppen. Og i bunden er de udstyret med en parkeringskælder, så du rent faktisk også har mulighed for at parkere ved din bolig.

5-værelses lejligheder med plads til den store børnefamilie

Leder du efter det perfekte sted til enten en lille eller større familie, kan du sagtens findes plads til det her. Havnebryggen Sirius er det perfekte sted for alle børnefamilier, da lejlighederne kommer i mange forskellige størrelser. Her kan du nemlig finde lejligheder med bare to værelser, men du kan også finder lejligheder med helt op til fem værelser på op imod 170 kvadratmeter.

Dermed er der altså plads til en større børnefamilie, hvis du vælger at investere i en af de 4- eller 5-værelses lejligheder, der er i bygningen. Du kan også sagtens nøjes med en af de mindre, hvis du måske bare har dig selv og din partner at tage dig af.

Bæredygtighed i fokus

En grundsten i hele byggeriet af Havnebryggen er uden tvivl bæredygtighed. Det er noget, der går igen for hvert eneste af de projekter, der bliver bygget i forbindelse med Havnebryggen. Sirius er ikke en undtagelse. Her er der virkelig lagt vægt på bæredygtighed, så bygningerne ikke er med til at være en belastning for miljøet.

En af de tiltag, der er taget i brug i forbindelse med dette byggeprojekt, er blandt andet, at materialerne skal være genbrugelige. Når bygningen en dag skal rives ned igen, skal materialerne kunne bruges til andre formål. Derudover vil der i projekterne blive lagt vægt på et godt indeklima, solceller på taget, sunde materialer (minimalt brug af giftige materialer) og meget andet.

Perfekt beliggenhed på Bryggen

Sidst, men ikke mindst, så får du altså også en perfekt beliggenhed, hvis du vælger at flytte ind i en af disse lejligheder. Du kommer ikke til at kunne finde en meget bedre adresse med samme mængde plads så centralt i København.

De første lejligheder i Sirius bygningen regnes med at stå færdig i januar 2022, hvor de første ejere kan begynde at flytte ind. Hvis du geren vil være en af dem, er det bare med at få skrevet dig op med det samme, så du kan få en af de bedste lejligheder i hele byen. Har du brug for noget her og nu, kan du også vælge at tage et kig på et af de øvrige projekter i form af Castor eller Pollux. De står nemlig klar til indflytning her og nu.