Pollux

Hvis du er på udkig efter et nyt sted at bo i København, kan det være en idé at tage et nærmere kig på Havnebryggen – Pollux på Islands Brygge.

Her har PensionDanmark nemlig valgt at opføre en række byggerier, og Havnebryggen er et utroligt veletableret og velbygget sted, hvor du altså har mulighed for at købe din helt egen bolig, hvis du gerne vil bo godt og lækkert i København.

Lejligheder i millionklassen

Havnebryggen er et helt nyt byggeri med over 70 boliger, som alle står klar nu. Der er virkelig tale om lejligheder i en høj kvalitet og med en perfekte beliggenhed, hvilket også er muligt at tyde på salgsprisen, der nemlig kravler op i millionklassen – hvilket også kun er helt fair, når du tager et kig på lejlighederne.

De ligger nemlig utrolig godt, og de har stort set alle sammen en helt fantastisk udsigt. Så hvis du er klar til at smide et større millionbeløb for en lejlighed i København, bør du virkelig overveje at tage et nærmere kig på byggeriet Havnebryggen – Pollux.

Bæredygtigt byggeri

Noget af det unikke ved bygningen på Islands Brygge er, at det er blevet bygget med bæredygtighed for øje. Mange af materialerne er nemlig genanvendelige, og der er blevet indført en række tiltag, som har været med til at give bygningen et bæredygtighedscertifikat til DGNB Guld.

Bygningen er blandt andet isoleret i topklasse, og den er udstyret med tekniske anlæg, som er med til at give bygningen et godt indeklima. Derudover er der blandt andet brugt genbrugstegl, og bygherren har minimeret brugen af giftige materialer. Dernæst bliver der også brugt solceller på taget, og der vil være vandafledning til havnebassinet på Bryggen.

En af byens bedste adresser

Hvis du vælger at købe en bolig her, vælger du at købe en bolig på en af de bedste adresser i København. Du vil aldrig komme til at fortryde det, hvis du vælger at købe en lækkert nyopført lejlighed på Islands Brygge.

Og Havnebryggen – Pollux er bare en af de nybyggerier, som PensionDanmark er i gang med eller har opført på Islands Brygge. Så hvis du ikke allerede er tilfreds med nogle af de boliger, de har bygget, kan du glæde dig over, at de formodentlig kommer til at bygge endnu flere boliger, bl.a. i samarbejde med NCC.

Køb en lejlighed lige ved vandet

En af de mange fordele ved lige netop disse byggerier er, at de er placeret lige ved vandet. Så du får altså en adresse direkte ned til vandet, hvis du vælger at købe en af de ledige boliger på Havnebryggen. Det er der ikke mange andre, der kan blære sig med at have i København.

Hvis du vælger en lejlighed med udsigt til vandet, kan du endda nyde udsigten fra din lejlighed, hvor du også kan nyde solnedgangen, hvis du får den helt rigtige bolig. Så kigger du alligevel efter at købe, er det bare med at slå til her.

Masser af aktiviteter i området

Vil du gerne bo et sted med masser af aktiviteter, grønne områder samt caféer, barer og restauranter, hvor du kan gå ud og nyde en god middag eller få en drink, vil du blive utrolig glad for at bo lige på Islands Brygge. For her er der alt det og meget mere.

Hvis du ikke har den store erfaring med at være på Bryggen, kan du med fordel tage derind en dag og få en fornemmelse af, hvad det er for et område. Du kan også sagtens gå en tur forbi Havnebryggen for at mærke efter, om det vil være et sted for dig.

Få en fremvisning i dag

Har du tjekket billederne af stedet ud, og er det noget for dig, er det jo bare med at få booket en fremvisning så hurtigt som muligt, så du kan komme ind og kigge nærmere på din måske kommende lejlighed. Det er helt op til dig selv at vælge, hvilken en af de ledige lejligheder, du vil lægge billet ind på.

Det er nemt og hurtigt at bestille en fremvisning, og så er det jo helt uforpligtende. Så bryder du dig ikke om det, du ser, når du kommer derind, kan du jo bare forlade boligen igen, og så har det ikke kostet dig noget.