Polaris

Vil du have en panoramaudsigt over vandet ved Islands Brygge, kan du med fordel overveje at flytte ind i en af de mange lejligheder ved Havnebryggen Polaris. Her er der nemlig pr. juni 2017 opført 120 nye lejligheder, som skal give plads til københavnerne, og hvem der ellers har lyst til at bo på en af de bedste adresser i hovedstaden. Havnebryggen Polaris er et must see for dig, der overvejer at flytte til København, men som måske endnu ikke har fundet det helt rette sted at rykke ind. Så bør du ikke snyde dig selv for at tage et kig på en af disse boliger.

Polaris er den første del af den store nye bydel, der går under navnet Havnebryggen på Islands Brygge. Det er blevet opført på vegne af PensionDanmark, og det er NCC, der har stået for opførelsen af de mange boliger, der nu står klar på denne rigtig fine adresse i hjertet af København. Polaris er bare en af de mange byggeprojekter, der enten netop er blevet færdigbygget, eller som er ved at være det. Du kan eventuelt tage et kig på de andre projekter også, ved at klikke dig ind på denne side.

Børnevenlige og bæredygtige boliger

Noget af det, de har været dygtige til i opførelsen af Havnebryggen er, at de har valgt at bygge alle boligerne i bæredygtige materialer. På den måde har de virkelig vist et hensyn til miljøet ved blandt andet primært at bruge genbrugsmaterialer, som kan genbruges, hvis bygningen engang skal rives ned igen. Mange ældre huse er bygget af materialer, som du ikke kan genbruge igen, og det bliver i stedet smidt direkte i containeren. Men det vil ikke ske med materialerne fra Havnebryggen, da de fleste af dem vil kunne bruges i andre byggerier eller projekter.

Foruden at være bæredygtige, er de også virkelig velegnet til børnefamilier. Især når det gælder pladsen. Flere af lejlighederne i Polaris projektet er over 200 kvadratmeter. Så med mindre du fylder meget, er der altså også plads til at putte resten af din familie ind i en af disse store boliger på Island Brygge. Du kan også vælge en af de mindre boliger på den halve størrelse, men nu ved du trods alt, at der er plads til selv de større børnefamilier, hvis du gerne vil have en bolig på Bryggen. Så er disse boliger ikke noget dårligt bud for jer.

Det finder du ellers på Islands Brygge

Bosætter du dig på Islands Brygge, vil du komme til at elske med det samme. Islands Brygge har så meget at byde på, og så ligger lejlighederne også bare så godt, så du har det hele inden for overskuelig afstand. Du kan blandt andet nyde godt af de mange naturoplevelser, du kan finde i nærheden. Det kan være havnebassinet på Islands Brygge, eller det kan være Amager Fælled. Det kan også være de grønne områder på Bryggen eller måske stranden, som du kan nyde godt af i løbet af den varme sommer.

Derudover finder du også masser af liv på Islands Brygge. Der er masser af cafeer, restauranter og barer, som du kan benytte dig af, lige så meget du har lyst til. Det er nemt at mødes til en kop kaffe med en god veninde eller over en drink på en af barerne. Og har du en børnefamilie, er der masser af andre børnefamilier på Islands Brygge, så dine unger har rigeligt med mulighed for at møde nye legekammerater. Alt i alt kommer du bare til at nyde livet på Bryggen, hvis du vælger at flytte ind i en af de mange lækre lejligheder på Havnebryggen.