Islands Brygge

Er du interesseret i at købe en bolig i København, kan det være en idé at overveje, om du skal have fat i en del af byggeprojektet Havnebryggen på Islands Brygge. Her er der nemlig netop opført en lang række lejligheder, som stod klar i midten af 2019. Her er der tale om skinnende nye lejligheder, hvor du har mulighed for at få en af de fedeste nybyggede lejligheder i København i nyere tid. Lejlighederne har alt hvad hjertet begærer, og de står klar til indflytning nu.

Kender du ikke til projektet, kan du klikke her for at finde mere info om Havnebryggen projektet. Der er tale om i alt 78 boliger, som alle er bygget af bæredygtige og solide materialer. Her får du virkelig valuta for pengene, og du kan se frem til at komme til at bo på en af hovedstadens bedste adresser og med en af de bedste udsigter overhovedet. Der er selvfølgelig forskel i prisen, alt afhængig hvilken lejlighed du vælger at kigge på, men uanset hvilken lejlighed du vælger, får du en smart, moderne og lækker lejlighed i et lækkert område.

Masser af nybyg

Det er PensionDanmark, der står bag byggeprojektet, og det er ikke det første byggeprojekt, de har lagt navn til på Islands Brygge. Det er faktisk det tredje i rækken, så hvis du skal til at kigge på lejligheder på Islands Brygge, er der gode chancer for, at de lejligheder, du kommer til at kigge på, er skabt af PensionDanmark. Det er NCC, der har opført Havnebryggen på vegne af PensionDanmark, og de har virkelig leveret et godt stykke arbejde, som du også vil kunne se, hvis du på et tidspunkt kommer en tur forbi bygningerne på Islands Brygge.

Der bliver bygget mange steder rundt omkring i hovedstaden, men Islands Brygge er et af de steder, hvor der virkelig er gang i den. Det kan du bare se på de tre projekter, som PensionDanmark har stået bag på Bryggen. Der er gang i den derinde, og derfor er der også rigtig mange gode muligheder for at få fat i en rigtig lækker lejlighed i hjertet af København. Hvis du er ude i god tid, kan det være, du endda kan få en af de bedste lejligheder. Men du skal nok være forberedt på, at der er rift om lejlighederne – også lang tid før, de sikkert står klar.

Livlig stemning i området

Islands Brygge er absolut et af de mest interessante og spændende steder at bo i København. For der sker simpelthen bare så meget, og der er så mange muligheder, hvis du vælger at slå dig ned her. Det er det perfekte område både for par, singler og børnefamilier. Har du aldrig rigtig gået Islands Brygge efter i sømmene, er det måske på tide at gøre det nu, hvis du overvejer at investere i en bolig derinde. Der er utroligt meget liv, og der sker hele tiden noget – samtidig med at der naturligvis også er rigeligt med plads til afslapning og at nyde livet.

En af de ting, som Islands Brygge blandt andet er meget kendt for, er sit havnebassin, hvor du har mulighed for at bade direkte i havnen. Det trækker hvert år mange af københavnerne til, og derfor kan du også opleve et væld af liv og glade dage – især i de varme sommermåneder – omkring havnen og ikke mindst havnebassinet. Overvejer at købe en bolig i det område, er det helt klart en god ide at tage en tur forbi og tjekke det ud nærmere, så du kan være helt sikker på, om det er det rette valg.

Køb bolig i Havnebryggen

Har du brug for en god base til dig og din familie i København, vil du uden tvivl kunne finde det på Havnebryggen. Her er der plads til hele familien, og du er i nærheden af alle de vigtigste ting i København, hvis du vælger at slå dig ned her. Bor du på Islands Brygge, kommer du utroligt langt bare ved at have en cykel til rådighed. Du kan endda undvære bilen, hvis du ikke har ærinder uden for København regelmæssigt.

Du kan også vælge at købe boligen på Islands Brygge som en investering. Der er gode chancer for, at boligerne stiger i værdi med årene, og så kan du jo ende med at tjene penge på at bo direkte på Bryggen. Det vil jo ikke være dårligt rent faktisk at tjene penge på at bo et af de fedeste steder i landet, og så endda på en af de fedeste adresser. Har du endnu ikke kigget nærmere på de lejligheder, der er blevet opført i forbindelse med opførelsen af Havnebryggen, er det da bare med at hoppe ind og tage et nærmere kig på mulighederne med det samme, så du kan blive klogere på, om det er noget for dig.