Castor

Drømmer du om at bo i København på en af lækreste adresser i byen, kan det være en god idé at holde øje med, hvad PensionDanmark er i gang med at opføre på Islands Brygge.

Havnebryggen er nemlig en række af boligprojekter, hvor du får mulighed for at købe en lejlighed direkte ned til vandet med en af de bedste udsigter, du kan få for penge i København.

Kernen til det perfekte familieliv

Hvis du har en lille familie, og I leder efter det perfekte sted at slå jer ned i København, er Havnebryggen Castor et rigtig godt bud på den perfekte kerne til et familieliv. Her får du alt det, som der er behov for til en lille familie.

Havnebryggen er ikke kun bygget til singler eller par. Nej, der er plads til alle former for familier. Også dem der har børn. Havnebryggen kommer til at være et sammenkog af mange forskellige typer familier, så der er helt sikkert også plads til din familie i en af de mange lejligheder.

Bo direkte ned til vandet

Når du flytter ind i en af de mange lejligheder på Havnebryggen, kommer du til at bo lige ned til vandet. Og det er altså ikke nemt at finde en ledig lejlighed i København, der er placeret sådan. Men det kan altså lade sig gøre, hvis du vælger at få en bolig her.

Bygningen ligger direkte ud til vandet, så du kan kigge på vandet direkte fra dine vinduer. Solens genspejling i vandoverfladen kaster også et fantastisk lys på boligerne og ind i stuerne, så der altid vil være et rigtig godt lys i din bolig. Det er bare endnu et plus ved disse boliger.

Et pusterum i den pulserende storby

Generelt er både Islands Brygge og Havnebryggen Castro et pusterum for dagens trummerum og den pulserende larm, der kan være i storbyen. Havnebryggen Castro er blandt andet bygget med et hyggeligt gårdrum, hvor larmen fra byen bliver lukket ude, og hvor der er plads til at komme ned i tempo og trække vejret.

Det har du generelt plads til mange steder på Islands Brygge. Her er der mange grønne oaser, hvor du kan koble af og nyde vejret, vandet eller græsset. Der er fred, uden at der er kedeligt, og der er muligheder for dig, der gerne vil have lidt mere ud af dagen.

Bæredygtighed i højsædet

Havnebryggen Castro er blevet bygget på vegne af PensionDanmark, og det er blevet bygget med fokus på bæredygtighed. Heldigvis er det en trend, vi ser ved mange byggerier rundt omkring i Danmark nu om dage. Der er mange, der vælger at bygge mere bæredygtigt, hvilket er en kæmpe faktor for vores miljø.

Blandt andet er det bestemt, at de materialer, som bygningen er blevet bygget af, skal være anvendeligt til genbrug, hvis bygningen en dag om 100 år skal rives ned igen. Så er det vigtigt, at det ikke bare bliver smidt ud, men i stedet genanvendt til andet byggeri eller øvrige formål.

Fra 2 til 4 værelser

Lejlighederne i bygningen kommer i flere forskellige størrelser. Du kan få en mindre lejlighed på bare 91 kvadratmeter og med to værelser, og du kan få helt op til fire værelser på 170 kvadratmeter.

Dermed er det også nemt at se, at det sagtens kan lade sig gøre at huse en familie i en af disse lejligheder, da du har plads til et, eller endda to børneværelser, hvis du kommer op i en af de større boliger. Så gør op med dig selv hvor meget plads du har brug for.

Kig nærmere på lejlighederne

Lyder det som en interessant løsning for dig og din familie, er det da bare med at komme ud og kigge nærmere på dem med det samme. Bygningen stod klar fra juli 2019, så lejlighederne er simpelthen klar til, at nogen flytter ind i dem og begynder at gøre brug af dem.

Castor bygningen er i hvert fald klar til at byde dig velkommen med åbne arme, og der er rig mulighed for at komme forbi og få en fremvisning af en eller flere af de ledige lejligheder, hvis du er interesseret og har lyst til at vide mere om boligerne.