Sådan vælger du den rigtige grill

Sådan vælger du den rigtige grill

Findes der noget mere hyggeligt om sommeren end at invitere venner på besøg og smide en stor, rød bøf på grillen? At grille hører sig bare til om sommeren – uanset hvordan det danske sommervejr arter sig. Det er dog lidt federe at grille, hvis udstyret er i orden, og man har en ordentlig grill. Vi giver dig her nogle gode råd, hvis du skal ud at investere i en ny én af slagsen.

Skal det være gas- eller kulgrill?

Det første man skal overveje, når man skal købe en ny grill er, om det skal være en kul- eller gasgrill. Du har helt sikkert mødt nogen, der sværger til enten det ene eller det andet. Sandheden er dog, at det primært er en smags- og temperamentssag, om det skal være gas eller kul.

Nogen mennesker sværger til den klassiske kulgrill. I deres øjne er det ikke rigtigt grill, hvis man ikke kan dufte de varme kul. Hele oplevelsen med at tænde op i en kulgrill er desuden et vigtigt ritual, der markerer starten på enhver grillaften. Der er dog også mange, der er gået over til de mere moderne gasgrill. De er unægteligt mere praktiske, da de lynhurtigt bliver varme, hvilket er meget praktisk, hvis man bruger grillen ofte.

Hvis du også har forelsket dig i gasgrillens mange gode egenskaber, er det måske en Weber Q3200, du skal have fat i. Dette er en fremragende gasgrill, og der medfølger Weber Q3200 tilbehør, som gør grilloplevelsen endnu bedre.

Det rigtige tilbehør gør hele forskellen

I bund og grund har du ikke brug for andet end en rist og noget varme for at kunne grille. Grilloplevelsen bliver dog i dén grad federe med det rigtige udstyr. Hos Grillmester finder du et stort udvalg af grill og grill tilbehør. Så kan du selv blive en vaskeægte grillmester, næste gang du inviterer vennerne over til en stor, saftig bøf fra grillen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.